Seminar 2020

Vraag aan mij ‘Waar zou je altijd nog eens heen willen?’ en ik zal altijd antwoorden met ‘de maan’. Tijdens mijn studie krijg je de kans om een vak te doen waar jij zelf de opdracht en het onderwerp mag bedenken. Voor mij was de keus al snel gemaakt, ik ga naar de maan. Samen met mijn camera, telescoop en photoshop vaardigheden heb ik geprobeerd zo dichtbij mogelijk te komen.

First woman on the moon
Ik heb besloten om in deze seminar, door middel van fotografie en film mijn favoriete onbereikbare plek in beeld krijgen; de maan. Hoofdpersoon: ikzelf. De eerste vrouw op de maan. Ik heb altijd al iets experimenteels willen doen met film en fotografie. Verschillende lagen, abstracte vormen, of metaforische storytelling. Hoe ziet in mijn wereld leven op de maan eruit? Wat kan ik daar beleven?

Deze periode ben heb ik veel geëxperimenteerd met beelden. Animeren is niet iets wat ik vaker heb gedaan. Tijdens mijn seminar heb ik zelfstandig geleerd over het animeren van beelden, denken in oplossingen en fotograferen.