Ik ben Ilona, een freelance grafisch ontwerper, wonend in Utrecht. Afgelopen zomer heb ik mijn studie Communicatie & Multimedia Design afgerond en zo parttime begonnen met werken als freelance ontwerper bij Snijboon

Werken aan diverse projecten met verschillende mensen vind ik leuk! Waar ik energie van krijg tijdens mijn werk is het meemaken van processen en nieuwe mensen spreken uit een andere bubbel. Het uitwerken en visualiseren van processen en uitkomsten is iets wat ik heerlijk vind om te doen. Van chaos naar een overzicht.

De programma’s InDesign, Illustrator en Photoshop kan ik bijna dromen. Hierdoor kan ik drukwerk overzichtelijk opmaken en de informatie goed overbrengt. Het document kan ik drukklaar aanleveren bij de drukker. Voor het ontwerpen van nieuwe beelden sta ik ook voor je klaar. Ik zou mijn stijl omschrijven als speels, kleurrijk maar toch overzichtelijk.

Dingen maken vind ik leuk, maar buiten werk houd ik van Yatzee, weetjes zoeken op wikipedia, lange wandelingen maken, breien, fotograferen en musea bezoeken.

Bevalt het wat je ziet?

Stuur mij dan een mailtje of neem contact op via LinkedIn. Ik ben gek op koffie, dus misschien drinken we binnenkort een virtuele kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.