Zo’n 5 jaar geleden kwam ik tijdelijk in Utrecht wonen voor mijn stage. Dit beviel mij zo goed, dat ik mijn tijdelijk plek heb verruilt voor een vaste plek in Utrecht. Op dit moment studeer ik Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool in Utrecht waar mijn focus vooral ligt bij het bedenken van digitale, creatieve concepten en designs.  Voor mijn huidige opleiding heb ik mijn diploma grafische vormgeving behaald aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Hier heb ik veel ervaring opgedaan tijdens mijn stages. De functies Photoshop, InDesign en Illustrator kan ik inmiddels bijna dromen.

In mijn vrije tijd ga ik er het liefst op uit, een flinke wandeling maken door het bos of juist een overdrukke stad, een musea bezoeken, het liefst in combinatie met mijn camera. Ik heb een grote fantasie, geen idee is voor mij te gek, en ben altijd nieuwsgierig over van alles en nog wat.

Kortom, ik ben geïnteresseerd in veel verschillende onderwerpen en heb diverse vaardigheden die voor jouw bedrijf van toepassing kunnen zijn. Stuur mij vooral een Mailtje, of neem contact op via Linkedin.


Eerlijk
Ik zeg wat ik vind, en doe wat ik zeg.
Oplossingsgericht
Ik maak het onmogelijke visueel.
Allround
Bedenk het, en ik doe het.